Αρχική Σελίδα » MS Office Specialists

Η σουίτα των προϊόντων λογισμικού γραφείου της Microsoft, η οποία συνήθως αναφέρεται ως Office ή MS Office, έχει γίνει μέσα στις 3 τελευταίες δεκαετίες, απαραίτητο συμπλήρωμα σχεδόν κάθε συστήματος υπολογιστών, είτε οικιακής είτε επαγγελματικής χρήσης.

Ακόμα και η Apple, ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής των υπολογιστών τύπου PC, συνειδητοποίησε πριν από λίγα χρόνια ότι οι χρήστες της προτιμούσαν το Microsoft Word σαν πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου από το αντίστοιχο της Apple που έβρισκαν εγκατεστημένο στους νέους Mac τους. Το αποτέλεσμα αυτής της προτίμησης σήμερα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια έκδοση Mac του MS Office.

Από επιχειρηματική άποψη, σχεδόν κάθε εταιρεία, είτε μεγάλη, είτε μικρή, χρησιμοποιεί το MS Office. Οι μικρές επιχειρήσεις εξαρτώνται από αυτό για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τη λογιστική, το μάρκετινγκ, την επεξεργασία κειμένου και για πολλές από τις καθημερινές τους λειτουργίες. Ο βασικός λόγος της προτίμησης αυτής είναι ότι το Microsoft Office είναι οικονομικά προσιτό, πολύ εύκολο στη χρήση και έρχεται με online υποστήριξη. Για αυτούς και για πολλούς ακόμη λόγους, το MS Office έχει γίνει ένα πρότυπο αναφοράς στον χώρο των εφαρμογών γραφείου.

Τα στοιχεία του Microsoft Office περιλαμβάνουν:

♦ Access: Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που βοηθά τους ειδικούς της πληροφορικής και τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να δημιουργούν βάσεις δεδομένων.

 Excel: Πρόκειται για ένα πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων που δημιουργεί πίνακες και επιτρέπει την υπολογισμό πολλών ειδών δεδομένων.

 Front Page: Αν ενδιαφέρεστε για τη δημιουργία ιστοσελίδων, τότε αυτό το λογισμικό μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε εύκολα.

 Outlook: Αν και πολλοί χρησιμοποιούν το MS Outlook αποκλειστικά ως εργαλείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το λογισμικό έχει πολλά χαρακτηριστικά όπως ημερολόγια, εργασίες και χρονοδιαγράμματα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τον εργασιακό και προσωπικό χρόνο.

 Powerpoint: Χρησιμοποιώντας διαφάνειες PowerPoint επαγγελματικής εμφάνισης, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε το μήνυμά σας και τις ιδέες σας με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

 Publisher: Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που θα καλύψει τις ανάγκες σας για βασικές εκδοτικές εργασίες στον υπολογιστή σας, από διαφημιστικά φυλλάδια έως εγχειρίδια χρήσης.

 Visio: Είτε είστε επαγγελματίας πληροφορικής ή επιχειρηματίας, το Visio μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε επαγγελματικά διαγράμματα για όλους τους σκοπούς σας.

 Word: Για όλους τους τύπους εγγράφων κειμένου, το Word είναι η καλύτερη λύση. Μπορείτε ακόμη να κατεβάσετε πρότυπα ή να δημιουργήσετε το δικό σας.

Το Microsoft Office είναι ένα σημαντικό λογισμικό για τις επιχειρήσεις σήμερα, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν το απόθεμα και τα οικονομικά με το Microsoft Excel, την ικανότητα να παρουσιάζουν τις ιδέες τους σε συναντήσεις με το Microsoft PowerPoint και επιτρέποντας στον χρήστη να διατηρεί μια βάση δεδομένων Πελάτες και τις πληροφορίες τους με το Microsoft Access.

Αντίστοιχα το MS Project εκτελεί Διαχείριση του χρόνου, των καθηκόντων, των ανθρώπων και των πόρων αποτελεσματικά μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας κατά την ολοκλήρωση ενός σύνθετου έργου. Διατηρήστε τα έργα σας στο σωστό δρόμο, έγκαιρα και μέσα στον προϋπολογισμό σας, μαθαίνοντας πώς μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις λεπτομέρειες διαχείρισης του έργου στο Microsoft Project. Ανεξάρτητα αν εργάζεστε στην Γραμματεία, στο Λογιστήριο, ή στις πωλήσεις, αποκλείεται στην καθημερινότητά σας να μην χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή του MS Office. Ειδικότερα αν θέλετε να έχετε επιτυχία και να είστε παραγωγικοί στο χώρο εργασίας σας, είτε αυτός είναι στο Δημόσιο ή τον Ιδιωτικό Τομέα, πρέπει να έχετε καλή εργασιακή γνώση και κατανόηση του MS Office.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στο Customization και Intergration των μεμονωμένων ή συνδυασμένων εφαρμογών του MS Office, στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης, έτσι ώστε μέσω της αυτοματοποίησης καθημερινών διαδικασιών και της ανάπτυξης προσωποποιημένων εφαρμογών, να επιτυγχάνουμε αύξηση της παραγωγικότητας, μείωση του χρόνου και του σφάλματος με ταυτόχρονη συμπίεση του κόστους απόκτησης και συντήρησης. Οι λύσεις που προσφέρουμε μπορούν μέσω της ενσωματωμένης γλώσσας προγραμματισμού VBA, με την οποία έχει προικίσει το MS Office, η Microsoft μπορούν:

• να σας γλυτώσουν από τα έξοδα αγοράς και συντήρησης ενός πανάκριβου λογισμικού και

• να προσθέσουν υπεραξία στην επένδυσή σας, αφού συνεργαζόμενες με το υπάρχον λογισμικό σας, επιτυγχάνουν λύσεις για τις οποίες το λογισμικό σας δεν είναι επαρκές

Office Specialists